EN JAUME S'APUNTA AL BLOC - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
485
post-template-default,single,single-post,postid-485,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

EN JAUME S’APUNTA AL BLOC

EN JAUME S’APUNTA AL BLOC

Bona part del meu ofici consisteix en “predicar”, xerrar, suggerir, opinar, escriure. Majoritàriament m’ocupo de les adolescències i de les desesperacions que generen a moltes de les persones adultes que estan al seu voltant, començant per les autoritats, poc disposades a la contestació. Però també, especialment des del meu pas per la responsabilitat de defensar els drets de la infància i des que soc avi, he tornat a tenir cura de les primeres etapes infantils. No he deixat, però, d’ocupar.me de les dificultats i els conflictes socials (bona part de la meva vida està lligada als “quinquis dels 80”) en una societat que té com a problema central l’exclusió.

Aquest bloc -un més a l’univers bloguer- neix simplement per a utilitzar les eines de la societat de la comunicació en l’intercavi d’idees sobre tots aquests mons i en la construcció compartida del coneixement. Els adolescents fa temps que són virtuals i estan on line; el meu alumnat em visita als webs (especialment si és primavera no té raons profundes per venir a classe); no sempre és possible escriure als diaris de paper, però molts amics del món de la comunicació truquen demanant idees i criteris davant un succés; bona part de la informació útil està a la xarxa.
Conclusió: passem a parlar i dialogar també a l’univers digital. Començo un “bloc”, si més no per compartir idees i utopies amb “fans” que encara llegeixen el que escric i exalumnes que s’han fet grans i comproven que, per actuar, els ha servit un xic (no gaire) tot allò que els vaig fer estudiar. Com tothom que escriu memòries i diaris íntims espero lectors i escriptors de noves idees.

A veure quan puc posar el primer escrit!!!

3 Comments
 • Arnau Funes
  Posted at 11:36h, 02 desembre Respon

  Benvingut! Ara ja saps el que toca: escriure almenys un cop a la setmana.

 • toni LLoret
  Posted at 10:47h, 04 desembre Respon

  Hola Jaume !.
  D'aquí a Hollywood !.

  És una bona idea això del Bolg. Ànims !
  Toni LLoret

 • Su
  Posted at 21:35h, 04 febrer Respon

  Hola, soc alumna teva. Sort amb el blog !!!
  Su.

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies