Infants i pobresa. Com li pots explicar a un infant que li ha tocat ser pobre? - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
1079
post-template-default,single,single-post,postid-1079,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Infants i pobresa. Com li pots explicar a un infant que li ha tocat ser pobre?

Infants i pobresa. Com li pots explicar a un infant que li ha tocat ser pobre?

Aquesta setmana hem sabut que cada cop més fills d’immigrants van a escola sense esmorzar per la falta de recursos de les famílies. De fet, segons un estudi de la Fundació Pere Tarrés, un de cada quatre infants viu en situació de pobresa a Catalunya. Dels riscos d’aquesta situació, n’alerta el psicòleg i educador Jaume Funes, que opina, a més, que la desaparició d’ajudes a les famílies i algunes retallades en educació estan augmentant les diferències entre la població infantil.

Una entrevista a TV3

Captura de pantalla 2017-02-03 19.28.09Captura de pantalla 2017-02-03 19.28.49 Captura de pantalla 2017-02-03 19.28.38

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies