Del mirall a l'aparador digital - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
951
post-template-default,single,single-post,postid-951,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Del mirall a l’aparador digital

Del mirall a l’aparador digital

Reflexions a propòsit de la itimitat a la xarxa.

Abans de fer cap lectura alarmada del que fan els adolescents convé aparcar la mirada adulta. La nostra interpretació, un xic libidinosa, de la seva sexualitat desbordada en un vídeo penjat a la xarxa no correspon exactament amb el valor i la funcionalitat que ells i elles li atribueixen. Sempre és imprescindible descobrir la seva lògica (….)

Es tracta d’ajudar els adolescents a ser els mateixos i compartir tot el seu món tant sols quan pel mig està l’amistat o el amor.

DEL MIRALL AL I LIKE

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies