Realment volem que els nois i noies adolescents formin part de la societat? - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
876
post-template-default,single,single-post,postid-876,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Realment volem que els nois i noies adolescents formin part de la societat?

Realment volem que els nois i noies adolescents formin part de la societat?

Els nois i noies adolescents sempre són el re ex, amb traços de calibre gros, del món adult; no cauen del cel, són lls nostres. A més, com que descobreixen les nostres contradicci- ons, els nostres dubtes, sempre tendim a pensar en el control —la norma i el codi— com a resposta. Majoritàriament, s’impliquen de manera ac- celerada i intensa en qualsevol canvi cultural o tecnològic i ho fan d’una manera pròpia (quan nosaltres encara estem desconcertats i parlem dels perills d’internet ells es dediquen a construir-se a Instagram). Final- ment, quan descobrim que potser no els hem educat adequadament, ens entra el pànic moral i tendim a recuperar dogmes (polítics o religiosos), catecismes i manuals d’urbanitat del passat….

ADOLESCENTS CIUTADANS

 

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies