EL LABERINT DEL PENSAMENT - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
1046
post-template-default,single,single-post,postid-1046,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

EL LABERINT DEL PENSAMENT

EL LABERINT DEL PENSAMENT

Fins fa poc imaginava que cap adult era capaç d’introduir-se ni tan sols deu segons dins el divertit, amorós, problemàtic i fantàstic laberint que habita dins la closca dels estudiants anomenat: pensament adolescent. De cop i volta, a la 1:30 del migdia d’un dimecres qualsevol, un senyor anomenat Jaume Funes va entrar per la porta per comentar el seu llibre. Per la manera que va començar la xerrada, vaig deduir que aquella conferència seria d’allò més interessant. Aquella, va començar amb el polèmic anunci de la marca “Desigual”, aleshores Jaume Funes va obrir un col·loqui sobre l’opinió d’aquella publicitat. Per la manera de començar i la seva manera de parlar semblava l’únic ésser de la Terra capaç de comprendre i penetrar dins aquest famós embolic. A continuació, ens parla del seu nou llibre “Alex no entiende el mundo”  i ens explicà, a través d’exemples molt propers, del què tractava cada capítol. Jaume Funes aconseguia captar l’atenció de tots els estudiant amb la seva explicació entenedora i senzilla. Com tot, aquella conferència va tenir un inconvenient, el temps que no es para ni per un minut va córrer més del compte i se’ns va tirar a sobre de manera que vam haver de córrer a través d’aquell món, comentant cada obstacle que trobàvem molt ràpidament. Aquell viatge a través d’aquell món al qual tenim dins el cap però no acabem d’entendre del tot i necessitem que ens ajudin a no perdre’ns, em va encantar.

Aina

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies