Em van venir ganes de llegir-lo - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
1048
post-template-default,single,single-post,postid-1048,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Em van venir ganes de llegir-lo

Em van venir ganes de llegir-lo

El dimecres passat Jaume Funes va venir a fer una xerrada als alumnes de tercer i quart d’ESO. Aquesta, tractava sobre el nou llibre que ens va presentar: “Álex no entiende el mundo” .

Personalment, em va agradar la xerrada, bàsicament, perquè no era com esperava. M’esperava que parlés dels típics temes adolescents, però va tractar de temes diversos, molts d’ells no relacionats amb el sexe o els canvis que experimenten els joves.

Va estructurar la xerrada explicant el tema de cada capítol. En part, també em va agradar perquè tenia un to crític en alguns dels seus capítols i no només tractava temes adolescents, també tractava temes que afecten a qualsevol persona.

Tot i que no va tenir gaire temps per explicar tot el llibre, em van venir ganes de llegir-lo.

Irene

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies