FUNES I EL SEU LLIBRE - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
1044
post-template-default,single,single-post,postid-1044,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

FUNES I EL SEU LLIBRE

FUNES I EL SEU LLIBRE

Jaume Funes és psicòleg, educador i  periodista. Una bona part de la seva vida l’ha dedicat al món dels adolescents. El passat dia 21 de maig del 2014, Funes va visitar l’escola Petit Plançó perquè en un article la va nombrar i aprofitant l’excusa, va presentar el seu nou llibre Álex no entiende el mundo. Per donar inici a la xerrada, l’autor va ensenyar un anunci de la marca de roba Desigual, cosa que em va semblar poc interessant i innecessària ja que no vaig entendre molt bé el perquè d’aquell anunci. A continuació va començar a presentar el seu llibre per capítols. Crec que és molt bona opció per l’explicació del llibre. D’aquesta manera va poder ampliar el contingut de la xerrada però deixant, igualment, les ganes de llegir el seu llibre. I finalment, amb l’escassetat de temps disponible, Jaume  ens va explicar que ell desponia de diferents pàgines socials, correu electrònic i pàgina web. Perfecte per les persones amb ganes de contactar amb ell.

D’aquesta manera, original i molt familiar, Jaume Funes va presentar, molt bé el seu llibre. En general tota la xerrada va ser molt agradable i entretinguda, però trobo  que hauríem d’haver tingut més temps per acabar tranquils i sense preses.

Anais

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies