Què més podem dir sobre pobresa i infància? - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
1184
post-template-default,single,single-post,postid-1184,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Què més podem dir sobre pobresa i infància?

Què més podem dir sobre pobresa i infància?

El projecte Reflexions: la pobresa amb ulls d’infant s’iniciava el darrer trimestre de 2014 just quan veia la llum el Report Card d’Unicef El infants de la recessió. I justament posava fi als seus debats quan, al gener de 2016, Oxfan Intermon publicava el seu darrer informe sobre Crisi, desigualtat i pobresa. Entre les dues dates, al llarg de tots aquests mesos, han aparegut multiplicitat d’informes destacant la gravetat de les dades en augment sobre la pobresa que afecta els infants, sobre els impactes de la desigualtat en les seves vides i sobre la insuficiència profunda i crònica de les respostes. Té sentit dir o escriure alguna cosa més? (…)

I, en aquestes situacions límit, augmenta la impotència dels professionals davant el patiment i l’empobriment injust dels infants a qui volen ajudar adequadament. I tot això exigeix poder renovar les mirades, poder compartir en equip les incerteses, poder valorar si, fent el que fan, veritablement esdevenen professionals útils per ajudar les persones a canviar les situacions en les quals ha entrat injustament la seva vida.

enllac-boto

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies