Són temps de justícia i de mirades d’infants - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
1177
post-template-default,single,single-post,postid-1177,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Són temps de justícia i de mirades d’infants

Són temps de justícia i de mirades d’infants

Al llarg de quatre mesos aquest blog ha intentat resumir i divulgar el que va ser l’experiència reflexiva del projecte La pobresa amb ulls d’infant. La trobada periòdica d’una seixantena de professionals que s’ocupen de la infància tractant de construir un nou discurs sobre els impactes de l’empobriment familiar, la petjada de l’empobriment en els recursos d’atenció, el dany afegit a les seves vides per les respostes poc pensades. Empobriments que els infants han de patir i respostes d’adults que no escolten, que incorporen patiments a vides que pateixen. Ha estat el resum d’una trentena de documents pensat per mantenir el debat i per no resignar-se ni amb les interpretacions ni amb les actuacions benefactores dominants.

Posem avui el punt i final amb una proposta de vuit idees clau i amb el desig que –acabades les campanyes electorals– els nostres responsables polítics facin seves algunes de les reflexions que entre tots hem construït….

enllac-boto

 

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies