'Oh my goig’: parlar de sexe per ajudar a viure la sexualitat - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
1202
post-template-default,single,single-post,postid-1202,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

‘Oh my goig’: parlar de sexe per ajudar a viure la sexualitat

‘Oh my goig’: parlar de sexe per ajudar a viure la sexualitat

La sexualitat està dins les aules i ha d’estar entre les preocupacions educatives i les competències escolars per dominar. Els alumnes, d’un sexe i de l’altre, estan enamorats, desitjosos, desconcertats, perduts… A la classe de mates i a la de llengua. No tornem enrere, una proposta sobre la sexualitat pot ser perfectament un dels projectes integrats del curs. Hi pot ser parcialment. Formar part de qualsevol proposta sensata de tutoria. Pobres de nosaltres si ara haguéssim de pactar el currículum de l’assignatura de sexe. Tot allò que té a veure amb el sexe i la sexualitat forma part del conjunt d’interrogants als quals l’escola ha d’ajudar a trobar respostes –cada professor en diferents moments, situacions i intensitats–. El món de la sexualitat forma part de les seves adolescències, els defineix, conforma bona part del que hem d’observar per ensenyar i educar amb possibilitats d’èxit. Oh My Goig pot servir per recordar-ho als pres i mares, als claustres i a l’administració que només pensen en el currículum acadèmic….

Captura de pantalla 2017-02-15 12.20.49

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies