Llogar una mare o cercar un soci per tenir un fill - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
1225
post-template-default,single,single-post,postid-1225,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Llogar una mare o cercar un soci per tenir un fill

Llogar una mare o cercar un soci per tenir un fill

Petit suggeriment per pensar què vol dir ser pare o mare quan tenir criatures pot passat a ser una mena de procés industrial de reproducció.

(…)

No és obligatori, ni necessari, ni millor, ni és demostratiu de ser una bona família tenir criatures. El que cal intentar garantir és que la majoria trobaran pares o mares que han volgut canviar la seva vida per posar-la al seu servei.

pdf-boto

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies