L'Educació en valors a l'escola i els seus enemics - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
1282
post-template-default,single,single-post,postid-1282,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’Educació en valors a l’escola i els seus enemics

L’Educació en valors a l’escola i els seus enemics

Educar en valors no està de moda. El màrqueting de la innovació, per exemple, no sembla haver posat aquesta variable entre les que han considerat les famílies per seleccionar escola. Tampoc acabo de trobar, per citar un altre exemple, que la neurociència aplicada a l’educació es preocupi per explicar el circuit neuronal de l’ètica. A més, les batalles en contra persisteixen. Molts poders socials intenten aconseguir, de manera intensa i sorda, que els valors (en realitat només els diferents dels seus) quedin fora de l’escola….

enllac-boto

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies