ELS NOIS COM LES NOIES O LES NOIES COM ELS NOIS? - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
1358
post-template-default,single,single-post,postid-1358,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

ELS NOIS COM LES NOIES O LES NOIES COM ELS NOIS?

ELS NOIS COM LES NOIES O LES NOIES COM ELS NOIS?

De manera periòdica, es debat als mitjans de comunicació la qüestió dels diferents resultats escolars que obtenen les noies i els nois. La consellera Rigau ens deia, per exemple, que si les noies de secundària treien millors resultats que els nois calia estudiar què els passava a aquests últims. La consellera justifi- cava ampliar les subvencions a escoles que segreguen per sexe afirmant que era una bona manera de preservar l’èxit femení…….

RECORDAR UN VELL TEXT… QUANT TORNA LA SEGREGACIO

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies