A L'escola fem comunitat, no pàtria - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
1373
post-template-default,single,single-post,postid-1373,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

A L’escola fem comunitat, no pàtria

A L’escola fem comunitat, no pàtria

La setmana passada va ser la dels salons d’ensenyament i hi ha tornat a haver presència dels exèrcits. Els mateixos dies, el ministeri de Defensa difonia uns centenars de pàgines sobre com educar a les escoles en relació amb els valors de les forces armades, la pàtria, els seus símbols. També, entre guerres informa- tives de dossiers secrets, es va divulgar el nombre d’efectius i l’organització que hauria de tenir l’exèrcit de la República Catalana independent. ¿Militarisme alternatiu o antimilitarisme? ¿Educar subjectes de pau preparant la guerra? Un cop més, l’educació sotmesa a paranys i sectarismes que mai seran seus. Fins ara, les escoles mitjanament progressistes i humanitzadores educaven per a la pau, per construir comunitat sense simbologies classificadores…

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies