Han premiat l’escola de tothom - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
1863
post-template-default,single,single-post,postid-1863,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Han premiat l’escola de tothom

Han premiat l’escola de tothom

El dia 10 el Parlament farà entrega de la seva Medalla d’Honor a l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Amb la concessió d’aquest guardó reconeix la llarga feina dels grups de mestres (professores, educadores) que durant dècades han fet possible una altra escola. Arriba tard i en un moment estrany, però no deixa de ser un compromís polític especialment necessari en pro de l’educació. Comencem curs, de nou, sota una pluja de paraules amb el sentit adulterat. Acusats de fer una escola que fabrica militants i no ciutadans. Adscrits al “model d’escola” de “casa nostra”, definit per qui desconeix la diversitat de les escoles….

Criatures 08.09.2018

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies