APRENDRE A SER I A ESTIMAR EN LLIBERTAT - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
1996
post-template-default,single,single-post,postid-1996,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

APRENDRE A SER I A ESTIMAR EN LLIBERTAT

APRENDRE A SER I A ESTIMAR EN LLIBERTAT

Potser hem oblidat que són adolescents

Algunes raons que expliquen part de la ineficàcia

He adoptat aquest punt de vista, més enllà de la meva condició d’apòstol dels adolescents i amb quatre llargues dècades de treball en els seus mons, perquè sem- bla bastant obvi que no acabem d’encertar com educar en la igualtat i la llibertat els adolescents. O, dit d’una altra manera, sembla que no n’hi ha prou d’educar contra el masclisme i en la solidaritat. No queda més remei que preguntar-se per què fracassen, parcialment, els nostres «discursos» políticament correctes però amb poca eficàcia humanitzadora…

(LLEGIR EL TEXT SENCER)

 

 

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies