Ni obligació de ser mares ni soledat per avortar - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
2040
post-template-default,single,single-post,postid-2040,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ni obligació de ser mares ni soledat per avortar

Ni obligació de ser mares ni soledat per avortar

Aquesta setmana hem conegut, per informacions periodístiques, que la parella d’adolescents que va ofegar el seu nadó al Besòs havia volgut avortar i no va poder ser ajudada per ser menors de 18 anys. De rebot, s’ha reobert la discussió política al voltant de la llei sobre reproducció que el govern del PP va modificar per impedir que les dones menors d’edat poguessin decidir sobre la seva maternitat, sense l’autorització dels seus pares. Ara, en temps en els que sembla que, si més no, a Madrid tindrem govern, ens fan saber que els nous governants la canviaran.

Pobres adolescents, una altra vegada atrapats entre simples confrontacions ideològiques! ……..

(LLEGIR L’ARTICLE)

 

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies