Aneu a escola i sereu lliures - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
2066
post-template-default,single,single-post,postid-2066,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Aneu a escola i sereu lliures

Aneu a escola i sereu lliures

L’escola és viscuda com a distorsió a vigilar, que pot vulnerar un anomenat dret familiar a educar com ells vulguin…

Enmig d’aquest foc creuat, he vingut a recordar que, entre altres motius i raons històriques, l’escola neix per alliberar els infants de les esclavituds familiars. Per fer possibles les oportunitats educatives que la família empobrida (econòmicament, afectivament, ideològicament) no pot proporcionar. Per fer possibles les relacions socials (entre infants i amb diferents adults) que són necessàries per al desenvolupament humà i que cap família, ella sola, pot facilitar. Per fer real el progressiu descobriment del món a partir de criteris que no siguin els culturals, religiosos, ideològics del grup familiar. Per poder descobrir i aplicar la curiositat, l’experimentació, el pensament científic, els bagatges innovadors de la humanitat. He hagut de recordar que aquests són drets dels infants que no poden ser limitats pels pares….

….

(LLEGIR L’ARTICLE)

 

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies