Una educació que separa nois i noies no és educació - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
2079
post-template-default,single,single-post,postid-2079,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Una educació que separa nois i noies no és educació

Una educació que separa nois i noies no és educació

Com que tots els debats tornen….Recupero un vell article dels 2017

….La segregació socioeconòmica no és acceptable, perquè genera exclusió i priva una part dels infants de significatives experiències educatives. La segregació per sexe no és acceptable, perquè genera éssers privats de parts significatives d’humanitat…..

LLEGIR L’ARTICLE

 

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies