COM SOBREVIURE A UN LLARG TANCAMENT AMB ELS TEUS PARES - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
2108
post-template-default,single,single-post,postid-2108,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

COM SOBREVIURE A UN LLARG TANCAMENT AMB ELS TEUS PARES

COM SOBREVIURE A UN LLARG TANCAMENT AMB ELS TEUS PARES

Estimat i desconegut adolescent (o jove si ho prefereixes):

 

Aquest dies em toca sovint parlar i escriure per ajudar els pares i les mares a  aguantar-vos. Avui, però, he pensat que no era just, que també havia de parlar i escriure pensant en el teu punt de vista, els teus sentiments, les teves felicitats i les teves ràbies….

(CONTINUAR LLGINT)

1Comment
 • Agustí Peruga Naya
  Posted at 07:50h, 07 abril Respon

  Un document excepcional, i dic excepcional no tant per la seva qualitat, que la té i molta, si no perquè és el primer que trobo orientat als enanos/es i sota un punt de vista interior (de dins cap a fora).
  És cert el que dius, els pares (quan dic pares en realitat em refereixo a les mares i als pares, naturalment) escrivim pels pares, ens donem consells de com aguantar als nostres fills com si foren sers aliens, diferents, estranys, desconeguts, i possiblement per molts de nosaltres ho son, tret dels caps de setmana en que hem aconseguit muntar un mix on els hem concedit un petit racó quasi oblidat entre la resta d’activitats socioesportives.
  Poca gent s’ha plantejat el fet de que ells també ens han d’aguantar i, possiblement en pitjors circumstàncies que les nostres perquè estan sols, els falten els recursos, l’autoritat i l’experiència que tenim nosaltres per resoldre situacions complexes i sortir guanyadors.
  Ara només faltaria que aquest document/consells/reflexions se’ls pugues fer arribar, caldria trobar el canal adient, en cas contrari, el teu magnífic esforç, haurà estat inútil.

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies