CARTA PER SUPLIR INSTRUCCIONS - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
2150
post-template-default,single,single-post,postid-2150,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

CARTA PER SUPLIR INSTRUCCIONS

CARTA PER SUPLIR INSTRUCCIONS

Si estàs llegint aquest text és perquè podem compartir el sentit d’una vida dedicada a l’educació. Així que, disculpa, m’atreveixo a proposar-te ara compartir neguits i recuperar valors.

¿De veritat estàs disposada, disposat, que les pors adultes, la lògica higienista de la pura salut biològica, les reivindicacions gremials de les seguretats personals i professionals impossibles, l’oblit de les necessitats de la infància, etc… defineixen com ha de ser l’escola i en què consisteix l’exercici de la nostra professió?….

Continuar llegint l’article: https://www.rosasensat.org/carta-per-suplir-instruccions/

 

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies