El nou curs d’una escola en crisi, després de la crisi de la pandèmia - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
2481
post-template-default,single,single-post,postid-2481,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

El nou curs d’una escola en crisi, després de la crisi de la pandèmia

El nou curs d’una escola en crisi, després de la crisi de la pandèmia

Les mestres i els mestres somien, més necessitats que mai, en el descans, mentre emmagatzemen idees, guarden reflexions, acumulen forces per pensar i debatre, al juny, com voldrien que fos el curs vinent. Tot plegat perquè, sense govern ni res que se sembli durant tants mesos, les planificacions de l’administració educativa ja parlen dels recursos que ja no hi seran i l’administració sanitària –sense pensar què és i per a què serveix l’escola– de les mesures de profilaxi que caldrà mantenir….

https://diarieducacio.cat/el-nou-curs-duna-escola-en-crisi-despres-de-la-crisi-de-la-pandemia/

 

 

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies