L’ALUMNAT, LES SEVES FAMÍLIES I L’ESCOLA. Alguns suggeriments per superar el divorci - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
2469
post-template-default,single,single-post,postid-2469,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

L’ALUMNAT, LES SEVES FAMÍLIES I L’ESCOLA. Alguns suggeriments per superar el divorci

L’ALUMNAT, LES SEVES FAMÍLIES I L’ESCOLA. Alguns suggeriments per superar el divorci

Quan s’acaba el segon curs pandèmic i quan, amb la primera calma, tractem d’evitar que torni l’escola d’abans, he d’escriure sobre la vinculació familiar escolar perduda, recuperada o per reinventar en la nova normalitat. Recuperaré idees de les respostes que donava al mateix llibre i proposo anar-se de vacances, al descans merescut, somniant que pares i mares descobriran a l’estiu, de nou sense escola, que tenen fills i filles, que per unes setmanes no són nostres….

https://www.rosasensat.org/lalumnat-les-seves-families-i-lescola-alguns-suggeriments-per-superar-el-divorci/

 

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies