EL LLINDAR. El relat educatiu d'una escola singular - Jaume Funes Artiaga
Les idees neixen de compartir. Aquest és el lloc web que recull tota la literatura i articles del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes
educació, adolescents, drogues, consum, addicció, pantalles, psicologia, educación, adolescencia, drogas, pantallas, consumo, adicción
2987
post-template-default,single,single-post,postid-2987,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

EL LLINDAR. El relat educatiu d’una escola singular

EL LLINDAR. El relat educatiu d’una escola singular

Ha arribat la fi del curs

Es dia d’orles. Un jove psychobilly amb tupè vermell gerani serveix un refresc a un adolescent africà amb cascos musicals que, malgrat el seu somriure, no sap si la setmana vinent tindrà un sostre sota el qual viure. Les aprenents de perruqueres posen per

al fotògraf i per als aspirants a mecànics. Laia, amb poc més de quinze anys, aguanta com pot una llàgrima. Sosté a les mans el quadre amb fotos que acredita el final positiu del curs i exclama: «És la primera vegada que em donen una cosa així». El tutor lacorregeix: «Ningú t’ho ha donat, has estat tu qui ho ha guanyat …

 

».

No Comments

Post A Comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies